Ecologisch verantwoord reizen met Greenseat

Duurzaam reizen klinkt als muziek in de oren: ook al reis je vaak, toch kun je nog steeds meehelpen om de opwarming van het klimaat en de negatieve effecten op de natuur en de lokale culturen terug te dringen.

Toch weten heel veel mensen nog steeds niet hoe ze nu zogezegd “duurzaam” kunnen reizen. Met GreenSeat was duurzaam reizen nog nooit zo simpel.

Wat is GreenSeat?

Dankzij GreenSeat zorg je er dus voor dat je duurzaam reist. Maar wat is GreenSeat nu precies? Wie voor een zogenaamde GreenSeat kiest, kiest er meteen ook voor dat de CO²-uitstoot van zijn of haar reis beperkt blijft.

Dit kan doordat GreenSeat jou de mogelijkheid biedt om de uitstoot van jouw reis te compenseren. De bijdrage die je moet leveren is afhankelijk van de reis die je maakt en die bijdrage gaat naar de verschillende projecten van GreenSeat.

Op die manier sla je twee vliegen in 1 klap: je zorgt voor minder CO²-uitstoot en je helpt de lokale families in landen als Oeganda, Camobja en India om hen van schone energie te voorzien.

Bereken de CO²-uitstoot van jouw reis

Op de website van GreenSeat kun je eenvoudig berekenen hoeveel CO²-uitstoot jouw reis met zich zal meebrengen, en wat de compensatie hiervoor is.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *